Σχεδιάζουμε & παράγουμε παγοκύστες σε διάφορα σχημάτα. σε διάφορα μεγέθη. σε διάφορα βάρη.

Μια απο αυτές θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Σχεδιάζουμε και παράγουμε με υπευθυνότητα παγοκύστες διαφόρων τύπων και σχημάτων, από 150gr μέχρι 1200gr σε σχήματα όπως: πλακέ, καρέ, οβάλ, φάκελος, κυμματιστή, slim κτλ


Ποιοι ειμαστε

Η Plastica ιδρύθηκε το 1991 από τον Γεώργιο Λογοθέτη με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην παραγωγή και εξέλιξη των παγοκυστών, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής.

Οι παγοκύστες που παράγει η Plastica είναι μοντέρνας σχεδίασης, διεξάγωντας ειδικές μελέτες για την εργονομία τους και την απόδοσή τους, και πάνω από όλα έιναι κατασκευασμένες με μη τοξικές πρώτες ύλες που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές την καθιέρωσαν γρήγορα την εταιρεία μας σαν μία από τις πρωτοπόρες και γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες του χώρου, κατέχοντας πολύ μεγάλο μερίδιο στην αγορά των παγοκυστών, ιδίως στο χώρο των φαρμακοβιομηχανιών/φαρμακαποθηκών. Η Plastica δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό καθώς οι εξαγωγές της αποτελούν πλέον ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο του τζίρου της.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, τα τεχνολογικά εξελιγμένα καλούπια και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή παγοκύστεων υψηλής ποιότητας και εργονομίας που καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά EN ISO 12546-3:2000 – ISO σε 9001:2008 – ΕΒΕΤΑΜ (MIRTEC) & Εθνικό κέντρο έρευνας Φυσικών επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»


Ιστορικη αναδρομη

  • παγοκυστες-ιστορικη-αναδρομη
  • παγοκυστες-ιστορικη-αναδρομη
  • παγοκυστες-ιστορικη-αναδρομη
  • παγοκυστες-ιστορικη-αναδρομη